İhsan Aktaş kimdir, Nereli, Kaç yaşında? İhsan Aktaş biyografisi

Kamuoyu araştırmacısı olan İhsan Aktaş merak edilen bir isim oldu. Peki, İhsan Aktaş kimdir? Nereli, kaç yaşında? İşte, İhsan Aktaş'ın Hayat biyografisi...

Genar Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Aktaş, yaptığı anket çalışmalarıyla gündem olarak merak edilen bir isim haline geldi. Aktaş ayrıca katıldığı televizyon programları ve diğer toplantılarda yapmış olduğu yorum ve analizlerle izleyici ve dinleyicilerin dikkatini çekmekte olup hakkında araştırmalar yapılmaktadır. Peki, İhsan Aktaş kimdir? Nereli, kaç yaşında? İşte, İhsan Aktaş'ın hayat biyografisi...

İHSAN AKTAŞ KİMDİR? HAYAT BİYOGRAFİSİ

1964 yılında Bayburt'ta doğmuştur. Araştırmacı, gazeteci ve yazar İhsan Aktaş, Genar Araştırma Şirketi'nin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. ayrıca katıldığı televizyon programları ve diğer toplantılarda yapmış olduğu yorum ve analizlerle görşlerini aktarmaktadır.

İlk ve ortaöğretimini Bayburt'ta tamamlayan İhsan Aktaş, üniversiteyi Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamlamıştır.

Üniversiteden mezun olmasının ardından yine aynı üniversitede yüksek lisans eğitimi gören İhsan Aktaş, Arel Üniversitesi Edebiyat bölümünde doktora eğitimini devam ettirmiştir. Televizyon ekranlarında birçok açık oturum programına da katılan İhsan Aktaş, yaptığı araştırmalarla kamuoyunu bilgilendirmektedir.

Daily Sabah Gazetesinde köşe yazısı da yazan İhsan Aktaş, Şehircilik Sosyoloji ve Siyaset Bilimi alanında makaleler yazmaktadır.

İHSAN AKTAŞ'IN KİTAPLARI

Siyaset Anlayışımızın Tarihi Kökeni (2018), Kürt'üm, Ben De Doğruyum! (Mustafa Şen, Evren Çelik Witse ile, 2013),

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yorum Yap
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Biyografi Haberleri