Iğıl Iğıl ne demek, TDK'ya göre Iğıl Iğıl kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İlk kez duyduğumuz ve manasını hiç bilmediğimiz bazı kelimeler vardır. Iğıl Iğıl karşımıza çıkan bu kelimelerdendir. Iğıl Iğıl ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Iğıl Iğıl kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Türkçe; dünyanın en eski, köklü ve en zengin iki dilinden biridir. Bu nedenle anlamı bilinmeyen kelimeler ilgi ve merak uyandırıyor. Anlamı bilinmeyen binlerce kelime arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Iğıl Iğıl ne demek? Iğıl Iğıl TDK sözlük anlamı ne demektir? Detayları haberimizde yer verdik...

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi ığıl ığıl kelimesi. Peki ığıl ığıl ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre ığıl ığıl nedir, ığıl ığıl kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

IĞIL IĞIL NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Iğıl ığıl kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre ığıl ığıl kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Ağır ağır, yavaş yavaş

IĞIL IĞIL CÜMLE İÇERİSİNDE KULLANIMI

- Çay ığıl ığıl akıyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Ne, Nedir Haberleri