İftar programı gönüllerden sokaklara taştı

Trabzon Çaykaralılar Derneğinin düzenlemiş olduğu iftar programı, gönüllerden sokaklara taştı.

Trabzon Çaykaralılar Derneğinin 17 Haziran Cumartesi günü Topselvi'de dernek binasının önünde gerçekleştirmiş olduğu sokak iftarı, siyasetten önemli şahısları, çeşitli illerin dernek başkanlarını, Trabzonluları ve Kartalda ki her kesimden vatandaşı bir araya getirdi.Dernek binasınında bulunduğu Yalı mahallesi Orbay Sokağı, baştan sona kadar iftar sofrasıyla donatıldı. Katılımın çok fazla olması, dernek mensuplarını memnun etti. Program, İftar öncesinde konuklara sunulan kuran ziyafetiyle başladı. Daha sonra protokolde bulunan konukların tek tek isimleri okunarak selamlandı.
İftar sonrasında Kartal Belediyesi'ninde katkılarıyla hazırlanan özel bir stantta konser ve meddah oyunu konukların gösterimine sunuldu. Ayrıca gelen tüm konuklara 'Dinim İslam' isimli kitap  dernek tarafından hediye edildi. 
Programın sonunda siyasetin önemli isimlerinden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Ak Parti İlçe teşkilat mensuplarıyla birlikte Trabzon Çaykaralılar Derneğini ziyaret etti.

Haber: Oğuzhan Özmeşe

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri