İbrahim Kutluay, Edvina Sponza'yı aldattı mI?

İbrahim Kutluay ile sevgilisi Edvina Sponza'nın ayrıldığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Uğruna 11 yıllık ilişkisini bitiren İbrahim Kutluay'ın sevgilisini genç bir güzelle aldattığı iddia edildi.

Demet Şener'in eski eşi İbrahim Kutluay yine bir aldatma haberi ile gündeme geldi. 45 yaşındaki eski basketbolcu İbrahim Kutluay, geçtiğimiz günlerde uğruna 11 yıllık karısı Demet Şener'i aldattığı sevgilisi Edvina Sponza ile ilişkilerini bitirdiklerini açıklamıştı.

Ayrılıkla ilgili başka bir şey söylemek istemeyen Kutluay'ın, Edvina Sponza'dan neden ayrıldığı ortaya çıktı. Ayrılığın perde arkasında ise ihanet olduğu iddia edildi.

Daha öncede sevgilsi Edvina Sponza'ya şiddet uyguladığı haberleri ile gündeme gelen ve kısa bir ayrılık yaşayan çift, Edvina Sponza'nın babasının ölümü sonrası yakınlaşmış ve barışmıştı.

İddialara göre, bu yaz İzmir'de sık sık partilere katılan Kutluay, 46 yaşındaki Sponza'dan çok daha genç olan bir kadınla yakınlaştı. Bunu duyan ünlü yoga eğitmeni ise çıldırdı ve ilişkiye son verdi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri