İBB, 15 Temmuz Şehitler Otogarı tuvalet fiyatlarında indirim yaptı

Yönetimi İBB tarafından devralınan 15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda temizlik tüm hızıyla devam ediyor. Tuvaletleri yenileyen İBB fiyatlarda da indirim yaparak 2 liradan 1 liraya düşürdü.

İstanbul'un en karışık yerlerinden olan 15 Temmuz Şehitler Otogarı, işletmecisinin sözleşmesinin sona ermesinin sonrasında İBB'ye geçti. İBB, ulaşım zamlarının sonrasında otogarda tuvalet ücretlerini 1 liraya indirdi.

YÖNETİMİ İBB'YE GEÇMİŞTİ

Bayrampaşa Otogarı, Esenler Otogarı, Büyük İstanbul Otogarı, 15 Temmuz Şehitler Otogarı isimleri farklı olsa da İstanbul'dan gidenlerin veya İstanbul'a gelenlerin yolunun düştüğü yerdir otogar. Son yıllarda pisliği, alt katlarının güvensiz oluşuyla gündemde olan otogar İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yönetimine geçmişti.

TUVALETLER YENİLENDİ

Otogarın en çok şikayet edilen yerlerinden biri de tuvaletleriydi. Pisliği ile şoförlerden yolculara herkesin tepkisini çekiyordu. İBB, bu tuvaletleri yenileyerek adeta baştan yarattı.

FİYATLARDA İNDİRİME GİDİLDİ

Daha önce 2 liraya hizmet verilen tuvaletlerde de indirime gidildi. İBB, kendi işlettiği umumi tuvaletlerde olduğu gibi otogardaki tuvaletlere de turnike sistemi koydu ve ücreti 1 liraya indirdi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri