Hüseyin Yayman, "Yeni bir başarı hikayasi yazmak için yola çıktık"

AK Parti 1.Bölge İstanbul Milletvekili adayı Doç. Dr. Hüseyin Yayman basın mensupları ile Ayyıldız sosyal tesislerinde bir araya geldi.

Bölge Gündem Haber - AK Parti 1.Bölge İstanbul Milletvekili adayı Doç. Dr. Hüseyin Yayman basın mensupları ile Ayyıldız sosyal tesislerinde bir araya geldi.

AK Partinin yeni bir hedefle milletin huzuruna çıktığını belirten Yayman, “ Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra yeni bir başarı hikayesi yazmak için çıktık yola. Hedefimiz Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun da belirttiği gibi yüzde 55. Milletimiz her zaman olduğu gibi iradesi tecelli edecek ve parlamentoda  başkanlık sistemini getirecek çoğunluğu, beraberinde yeni anayasayı getirecek çoğunluğu yakalayacağına inandıkları belirtti.

AK Parti’nin 9 seçimden de anlının AK’yla çıktığını anlatan Yayman, Her seçimlerden önce anketler yayınlanır ve seçimler manipüle edilmek istenir. Biz bunlara alıştık. Milletimiz gerçeğin farkında. Halkımız AK Parti olan yürüyüşüne devam diyor.” diye konuştu. Haber: Yusuf SARAY

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri