"Hoş geldin bebek" projesi ile Tuzlalı bebeklere ilk hediyeleri Şadi Yazıcı'dan geliyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından hayata geçirilen ‘Hoş geldin Bebek’ projesi ile Tuzla'da dünyaya gelen bebeklere 'Hoş Geldin Bebek' isimli bir set hediye ediliyor.

Tuzla Belediyesi Dr. Şadi Yazıcı tarafından Sosyal Belediyecilik kapsamında hayata geçirilen ve Tuzla'da doğan her çocuğa "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında verilen yeni doğan setlerinde bebeklerin ihtiyacının karşılanmasına fayda sağlayan ıslak mendil, bebek bezi, pudra gibi bebek bakım ürünlerine yer verildi.

ANNELERE HEDİYE SETLERİ VERİLDİ

Tuzla Belediyesi ekipleri, 0-3 ay arası bebek sahibi olan aileleri Tuzla Belediyesi Şadi Yazıcı'nın öncülüğünde hayata geçirilen proje kapsamı ile ziyaret ederek ‘Hoş Geldin Bebek’ seti hediye annelere hediye olarak veriyor.

"SOSYAL YAŞAMDAN KÜLTÜREL YAŞAMA KADAR..."

Anne ve babaların mutluluklarına ve heyecanlarına ortak olduklarını belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Işığıyla, bereketiyle ve masumiyetiyle aramıza hoş gelen bebeklerimizin eğitimden sağlığa, sosyal yaşamdan kültürel yaşama kadar yanlarında olduğumuzu anne ve babalarına hatırlatıyoruz” dedi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Yerel Haberleri