Hindistan'daki bir canlı yayında Joker filmi gerçek oldu!

Hindistan'da programa katılan bir adam, canlı yayın esnasında geçmişte işlediği bir cinayeti itiraf etti. Aynı kasttan olmadığı için kız arkadaşını öldürdüğünü söyleyen adam, seyircileri şoka uğrattı. O anlar ünlü Joker filmini hatırlattı...

İkonik film Joker gerçek oldu. Canlı yayına çıkan bir adam, kız arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti. Sebep ise aynı kastta yer almamaları.

Hindistan’ın Chandigarh şehrinde yaşayan 27 yaşındaki Maninder Singh, News18 kanalına giderek canlı önemli bir itirafta bulunmak istediğini söyledi.

Kısa süre içinde yayına çıkarılan Singh, kan donduran açıklamalarda bulundu. Farklı kastlardan olan kız arkadaşı Sarbjit Kaur’la evlenemediklerini söyleyen Singh, genç kadını öldürdüğünü itiraf etti.

SUNUCU ŞOKE OLDU

Kız arkadaşının cesedi, 30 Aralık'ta Singh'in olayı yerinden kaçmasının ardından beraber kaldıkları bir otelde bulunmuştu.

Geçen salı günü meydana gelen olayda Singh, polisin ailesini taciz ettiğinden dolayı itiraf etmek zorunda hissettiğini söyledi.

Canlı olarak yayımlanan bu olay, 2019'da vizyona giren Joker filmini akıllara getirdi. Filmde Joaquin Phoenix tarafından canlandırılan Arthur Fleck karakteri, canlı bir televizyon programına katılıp işlediği birkaç cinayeti itiraf ediyor. 

Öte yandan, BBC'ye konuşan Punjab polisi, Singh'in bir diğer kız arkadaşını daha öldürdüğünden şüphelenildiğini ve kefaletle serbest kaldığında da itiraf ettiği bu ikinci cinayeti işlediğini anlattı. 

Chandigarh polisi Neha Yadav, yaptığı açıklamada, Singh'in sempati kazanmak için itirafını canlı olarak yayınlatmış olabileceğini belirtti: "Tanınmak ve kendisine sempati duyulmasını istiyordu. Ayrıca avukata verecek parası olmadığından bir avukatın kendisine ücretsiz yardım edeceğini umuyordu."

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri