Hıçkırık Hint filmi Türkçe dublaj full tek parça izle | Hıçkırık Hint filmi konusu ne, oyuncuları kim?

2018 Hint yapımı Hıçkırık filmi TRT 1 de ekranlara gelmişti. Televizyon ekranlarından yayınlanmasının ardından izleyiciler arama motorlarında "Hıçkırık Hint filmi Türkçe dublaj full tek parça izle | Hıçkırık Hint filmi trt1 full izle" konu başlıklarını araştırdılar. Haber içeriğinde sizler için Hıçkırık filminin Türkçe dublaj versiyonuna da bulunmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan 2018 yapımı Hıçkırık filmi izleyiciyi adeta ekran başına kilitledi. Filmde Naina Mathur isimli bir öğretmenin hikayesini anlatılıyor. Tourette sendromu sonucu birçok mülakattan olumsuz yanıt alan Mathur'un, hayalindeki iş olan öğretmenliği şehrin en elit okullarından birinde yapmasıyla yepyeni bir sürece başlamasını konu edinen film, izleyenlere hem mesaj veriyor hem de keyifli anlar yaşatıyor.

Hint ismi "Hichki" olan film Türkiye'de de büyük ilgi gördü.

HIÇKIRIK FİLMİNİN KONUSU NE?

Naina Mathur (rani), sürekli tıkanıklık, kekemelik yaşadığı Tourette sendromunda bir hastalığı vardır. ilerde bir öğretmen olmak istemektedir ancak çevresindeki insanlar, rahatsızlığı nedeniyle başka meslek seçmeleri gerektiğini söylemektedir. Sonunda bir okulda öğretmen olarak iş bulur ancak kendini ispatlamak için birçok zorlukla karşı karşıya kalmaktadır.

HIÇKIRIK FİLMİ OYUNCULARI KİM?

Rani Mukerji - Naina Mathur

Neeraj Kabi - Mr. Wadia

Rohit Saraf - Akshay

Sachin Pilgaonkar - Prabhakar Mathur

Asif Basra - Shyamlal

Jannat Zubair Rahmani - Natasha Khanna

Vikram Gokhale - Mr. Khan

Riya Shukla - Supriya Pilgaonkar

Supriya Pilgaonkar - Sudha Mathur

Hussain Dalal - Vinay

Ivan Rodrigues - Müdür

Harsh Mayar - Aatish

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Film ve Dizi Haberleri