Son dakika haberi: Henry Onyekuru yeniden Galatasaray'da!

Son dakika transfer haberi: Galatasaray, Monaco forması giyen eski futbolcusu Henry Onyekuru'yu zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladı.

Son dakika transfer haberi: Galatasaray, Monaco forması giyen eski futbolcusu Henry Onyekuru'yu zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladı.

Transfer çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılı kulüp, Henry Onyekuru transferinde mutlu sona ulaştı. Galatasaray, Nijeryalı yıldızın ardından Monaco ile de anlaşma sağladı. Kiralama işlemi tamamlanan Nijeryalı futbolcunun sezonun ikinci yarısında sarı-kırmızlı formayı giyeceği öğrenildi.

ONYEKURU, ZORUNLU SATIN ALMA OPSİYONUYLA KİRALANDI

Sarı-kırmızılı yönetim, 25 yaşındaki futbolcuyu zorunlu satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladı. Galatasaray'ın sezon sonunda 5 milyon Euro civarında bir rakamla Henry Onyekuru'nun bonservisini alabileceği kaydedildi.

ONYEKURU, HAFTA İÇİ İSTANBUL'DA OLACAK

Nijeryalı kanat oyuncusunun hafta içerisinde İstanbul'a gelerek Galatasaray ile resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi.

2018/2019 sezonunda ve 2019/2020 sezonunun ikinci yarısında da Galatasaray'a transfer olan Onyekuru, kariyerinde 3. kez sarı-kırmızılı formayı terletecek.

HENRY ONYEKURU KİMDİR?

5 Haziran 1997 tarihinde Nijerya'da doğdu. 23 yaşındaki Nijeryalı millî futbolcu Henry Chukwuemeka Onyekuru forvet pozisyonunda görev almaktadır.

Henry Onyekuru'nun detaylı biyografisini aşağıdaki haberimizden okuyabilirsiniz.

 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri