Hazal Kaya'nın Annesi Ne Kanseri | Hazal Kaya'dan Üzücü Haber

Ünlü oyuncu Hazal Kaya'dan gelen haber tüm Türkiye'yi hüzünlendirdi. Oyuncunun annesi kansere yakalandığını sosyal medyadan duyurdu. Peki Hazal Kaya'nın annesi ne kanseri, tedavi mi oluyor? Hazal Kaya annesinin saçlarını neden kesti?

Fox TV'de yayınlanan Bizim Hikaye dizisinin başrol oyuncusu  Hazal Kaya'nın annesinin kanser hastası olduğu ortaya çıktı.
Ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın avukat annesi Ayşegül Kaya'nın kanser hastası olduğu ortaya çıktı. Hazal'ın annesinin saçlarını kazıdığı fotoğraf binlerce beğeni aldı.

SAÇLARINI KIZI HAZAL'A KESTİRDİ
Hazal Kaya'nın annesi  Ayşegül Kaya,  Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla kanser hastalarına umut oldu. Saçlarını kızı Hazal'a kestiren Ayşegül Hanım, bu anlardan fotoğraf paylaşıp altına, "Kanser adı dehşet yaratsa da artık olağan. Erken teşhis ve hızlı tedavi önemli. İyi dilekler için çok teşekkürler." notunu düştü.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI
Güzel oyuncunun, annesinin saçlarını kazıdığı kare sosyal medyada çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Hayranları  Hazal Kaya için "İşte hayırlı evlat" şeklinde yorumlar yaptı.

HAZAL KAYA KİMDİR

 Hazal Kaya’nın tam adı Leyla Hazal Kaya’dır. 1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep ’de doğmuştur. Annesi ve babası avukattır. İstanbul Balat’ta büyüdü. 4,5 yaşında kemana, 7 yaşında da baleye başladı. Kamera karşısına geçmesi reklam filmiyle başladı. Ekol Drama’da Ayla Algan ’dan ders aldı. Sonra da “Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesi”nde Ümit Çırak ’tan eğitim aldı. Hazal Kaya 7 yaşında iken anne ve babası boşanmış ve anne si Ayşegül Kaya ile yaşamaya başlamıştır.

ilkokulu Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu'nda, Liseyi İstanbul İtalyan Lisesinde okumuştur. Okulun tiyatro kolunda ve korosunda olan Hazal Kaya, Liseye devam ederken ajansa gidip oyunculuk için katalog kaydı yaptırmış ve liseye devam ederken de dizi çekimlerine başlamış. İlk işi “Cola Turka” reklam çekimleriydi.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne Ve Gösteri Sanatları Yönetimi, Performans bölümüne 2009 yılında girmiştir.

2007 yılında ilk kez Genco adlı bir televizyon dizisinde başrol oynadı. 2008 yılında Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal'i canlandırmıştır. Lise ikinci sınıftayken “Genco” dizisinde Özge rolünü oynadı.

2011 yılında Show TV'de başlayan “Adını Feriha Koydum” adlı dizide baş rol oynadı. Hazal Kaya 2012-2013 sezonunda “Son Yaz Balkanlar 1912” adlı dizide oynadı.

Hazal Kaya, tiyatroyu dansı ve keman çalmayı seviyor. İngilizce ve İtalyanca’yı da iyi derecede biliyor.

2014 yılında Malezya'da bir güzellik markasının reklamı için kamera karşısına geçti. Hazal Kaya'nın rol aldığı güzellik ürünü reklamı, Arap ülkelerinde yayınlandı

2015 yılında ise TV8'de yayınlanan, başrolünü Aras Bulut İynemli ile paylaştığı Maral: En Güzel Hikayem dizisinde Maral Erdem karakterini canlandırdı.

Filmleri ve Dizileri :
Oyuncu :
2017 - Bizim Hikaye (Filiz) (TV Dizisi)
2015 - Kırık Kalpler Bankası (Aslım) (Sinema Filmi)
2014 - İtirazım Var (Zeynep Bulut) (Sinema Filmi)
2014 - 2015 - Maral (Maral) (TV Dizisi)
2013 - Mavi Dalga (Fırat'ın Sevgilisi) (Sinema Filmi)
2013 - Feyruz (Hazal) (TV Dizisi)
2013 - A.Ş.K. (Azra) (TV Dizisi)
2012 - Son Yaz Balkanlar 1912 (Emine) (TV Dizisi)
2012 - Bu Son Olsun (Lale) (Sinema Filmi)
2011 - Çalgı Çengi (Kapıdan Bakan Kız) (Sinema Filmi)
2011 - Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm (Berna Ç.) (Sinema Filmi)
2011 - Ay Büyürken Uyuyamam (Hülya) (Sinema Filmi)
2011 - 2012 - Adını Feriha Koydum (Feriha) (TV Dizisi)
2010 - 2012 - Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Sezon (Berna) (TV Dizisi)
2008 - 2009 - Aşk-ı Memnu (Nihal Ziyagil) (TV Dizisi)
2007 - Genco (Özge / Gülay) (TV Dizisi)
2006 - Taşların Sırrı (Bengü) (TV Dizisi)
2006 - Sıla (Berrin) (TV Dizisi)
2006 - Acemi Cadı (Pelin) (TV Dizisi)
1999 - The Sopranos (Türkçe Seslendirme) (TV Dizisi)

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri