Hayvan otlatma kavgası kanlı bitti! Baba ve 17 yaşındaki oğlu hiç uğruna canlarından oldul

Konya'da koyun otlatma meselesi yüzünden çıkan kavga kanlı bitti. Kavgada baba ve oğlu av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

Konya'da dehşet verici bir olay yaşandı. Meydana gelen olayda baba ve 17 yaşındaki oğlu cinayete kurban gitti. 46 yaşındaki Hüseyin Kayabaşı ve 17 yaşındaki oğlu Osman Kayabaşı koyun otlatmak için dağlık araziye gitti.

KOYUN OTLATMA MESELESİ KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Saat 11.30 sıralarında, merkez Meram ilçesinde, eskiden köy statüsünde olan Evliyatekke Mahallesi'nde meydana gelen olayda baba ve oğlu, daha önceden aralarında husumet bulunan 50 yaşındaki  Hüseyin K. ile karşılaşarak, tartışmaya başladı. Koyun otlatma nedeniyle çıkan kavgada Hüseyin K. silahına sarılarak baba ve oğlunu hedef aldı. Baba ve oğlu kanlar içinde kalırken, Hüseyin K. olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Osman Kayabaşı'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Baba Hüseyin Kayabaşı ise hastaneye götürüldüğü sırada ambulansta yaşamını yitirdi.

Baba ve oğlunu av tüfeğiyle vuran Hüseyin K., jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İç Haberler Haberleri