Hayırsever iş adamı Nurettin Karakaya’dan Anlamlı İftar

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte özellikle Pendik’te bazı hayırsever iş adamlarının verdiği iftar yemekleriyle göz dolduruyor.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte özellikle Pendik’te bazı hayırsever iş adamlarının verdiği iftar yemekleriyle göz dolduruyor. Bu bağlamda Pendik’in tanılan, sevilen iş adamlarından PENDİST Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Karakaya Kaynarca Kızılay Şubesinde kimsesizlere, yoksullara iftar yemeği verdi.

Kaynarca Kızılay şubesinin kapalı çadırında verilen iftar yemeğiyle ilgili basın mensuplarına konuşan Nurettin Karakaya; Kendisinin de Kızılay Kaynarca Şubesinin başkan yardımcılığını yaptığını söyleyerek, Burada her gün bir hayır sever iş adamı tarafından yaklaşık 300 kişiye iftar yemeği verildiğini belirtti.

Bu ayda yapılan hayırların daha anlamlı olduğunu sözlerine ekleyen Karakaya, Burası ne kadar kalabalık olursa biz o kadar mutlu oluyoruz. Buraya, yoksulu, ihtiyaç sahibi, Suriyelisi, yaşlısı, kimsesizi her türden kardeşlerimiz geliyor. Buraya gelemeyen yaşlı yatalak kimsesizlere ise bizler gidiyoruz. Bundan sonra bu iftarımızı ramazan ayında geleneksel bir hale getirmeyi hedefliyoruz.' diye konuştu. - Haber: Yusuf SARAY

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Yerel Haberleri