Hayatınızın her alanında mutlaka B planınız olmalı

Pendikspor kulübü alt yapıda yetiştirdiği U13-U14-U15 takımlarına ve velilerine "çocuklarda ergenlik dönemi ve psikolojisi konulu" seminer programı düzenledi.

Pendikspor kulübü alt yapıda yetiştirdiği U13-U14-U15 takımlarına ve velilerine "çocuklarda ergenlik dönemi ve psikolojisi konulu" seminer programı düzenledi. Seminer Pendikspor’un psikolojik danışmanı Uğur Deniz tarafından verildi.

Mehmet Akif Sanat Merkezinde gerçekleşen seminere Altyapı yönetici sorumlusu Mustafa Şahinyılmaz, Altyapı Teknik sorumlusu Selçuk Yıldırım Kaya,  Eski Gençlik Geliştirme sorumlusu Halit Çalıkoğlu, Altyapı Antrenörleri Kemal Koç, Serdar Meral, Fevzi Genç, Gökhan Tezsatar, altyapı öğrencileri ve velileri katıldı.

Anne babalar ve çocuklar için ayrı ayrı yapılan seminerde ergenlik döneminin özellikleri, çocuklardaki fiziksel, duygusal, bilişsel anlamda meydana gelen değişiklikler ve ergenlik döneminde çocuklarla iletişim konuları anlatıldı.

Psikolog Uğur Deniz velilere Ergenlik döneminin genel özellikleri, bu dönemde yaşanabilecek sorunlar ve çocuklara nasıl yaklaşılması gerektiği üzerine bir sunum gerçekleştirerek velilerden gelen soruları yanıtladı.

HAYATINIZDA B PLANINIZ OLMALI
Seminer sonunda Uğur Deniz genç futbol severlere bazı tavsiyelerde de bulundu. Okul hayatlarına başarılı bir grafik çizmelerinin önemine değinen Deniz, Okulda başarılıysanız kulüpte de başarılısınızdır. Maalesef hepiniz profesyonel futbolcu olmayacaksınız... Bu nedenle hayatınızın her alanında mutlaka B planınız olmalı..  Okulunuz sizin için B planı.. Derslerinizi ne şartlarda olursa olsun ihmal etmeyin..” diye konuştu. - Haber: Yusuf SARAY





👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri