Hayalindeki erkeği anlatan Aleyna Tilki herkesi şaşırttı: "Özünde kekoluk olacak"

Yaptığı açıklamalarla magazin gündeminden düşmeyen genç şarkıcı Aleyna Tilki, katıldığı bir programda hayalindeki erkekten bahsetti.

İmajında değişiklik yaparak saçlarını kestiren Aleyna Tilki, PSM'de yapılan İbrahim Selim'in programına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili açıklamalar yapan Tilki izleyenleri şaşırtmayı başardı.

"MERAK UYANDIRMALI"

Uzun zamandır hayatında biri olmadığı bilinen 21 yaşındaki şarkıcı, ilişkide aradığı kriterlerden bahsederken, karşısındaki kişinin kendisine hediyeler göndermesi gerektiğini belirterek,  "Önceden beni tanıyor olması lazım... Ama ben onun ismini bilemeyeceğim. Çiçekler, hediyeler, ayıcıklar göndermeli, ben de merak uyandırmalı! Bir gün bir şekilde ismini öğreneceğim. İlk buluşmada tek olmak istemem. Arkadaş ortamında tanışıyormuşuz gibi olalım." açıklamasında bulundu. 

"KEKO VE MAÇO OLMALI"

Ardından kriterlerini sıralayan Tilki,  "Çok efendi, ağır, biraz keko, maço olsun. İşime ve iş saatlerime karışmasın. Özünde kekoluk olacak, öyle gözüküp hissettirmemek için elinden geleni yapacak" diyerek herkesi şaşırttı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri