Hatay'da anne ve 2 çocuğunun öldürülmesi olayında gerçek ortaya çıktı! İfadesi alınan baba Turgay Mert, ailesini boğarak öldürdüğünü itiraf etti

Hatay'ın İskenderun ilçesinde anne Aynur Mert ve çocukları Aleyna ve Ahmet Ali Mert'in evinde şüpheli şekilde ölü bulunması olayında gözaltına alınan baba Turgay Mert, polise verdiği ifadesinde ailesi boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

Türkiye dün akşam saatlerinde Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen olayda anne Aynur Mert (41) ve çocukları Aleyna Mert (16), Ahmet Ali Mert'in (14) evlerinde ölü bulunmasıyla büyük şok yaşamıştı. Komşuların evden gelen kötü kokular nedeniyle durumu polise bildirmesi üzerine ortaya çıkan olayda,  eve gelen Cumhuriyet Savcısı, olay yeri polisleriyle beraber incelemelerde bulundu.

OTOPSİ YAPILACAK

Ardındansa anne ve çocuklarının cansız bedenleri, yapılacak otopsi işlemleriyle kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için  İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

OSMANİYE'DE GÖZALTINA  ALINDI

Sabah'ın haberine göre olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında Osmaniye'de olduğu belirlenen baba Turgay Mert, düzenlenen operasyonla saklandığı evde gözaltına alındıktan sonra İskenderun'a getirildi.

İFADESİNDE HER ŞEYİ ANLATTI

Polis merkezindeki ifadesi alınan Turgay Mert'in, psikolojisinin bozuk olduğunu ileri sürerek son zamanlarda ailesiyle ilgili sorunlar yaşadığını belirttiği bildirildi. Olay günü, önce eşi Aynur ve oğlu Ahmet Ali'yi boğarak öldürdüğünü anlatan Turgay Mert'in daha sonra ise okuldan olan kızı Aleyna'nın eve gelmesini beklediğini, geldiğinde onu da boğarak öldürdüğünü itiraf etti. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İç Haberler Haberleri