Hasan Ali Kaldırım'dan skandal hareket!

Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Hasan Ali Kaldırım, Gençlerbirliği maçında kaptanlık pazubandı krizine imza attı.

Fenerbahçe'nin taraftarlar tarafından da istenmeyen oyuncusu haline gelen Hasan Ali Kaldırım, Gençlerbirliği maçında kaptanlık pazubandını koluna takmayı tercih etmeyip kenara attı.

Sabah'tan Volkan Demir'in haberine göre, Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Hasan Ali Kaldırım, ayrılık için gün sayarken kaptanlık görevini de zoraki yaptığını her seferinde gösteriyor.

Yeni Malatyaspor maçında sahaya kaptan olarak çıkan, devre arasında kaptanlık pazubandını soyunma odasında unutan milli sol bek, dün Ankara'da da kaptanlık krizi çıkardı. Devre arasının ardından sahaya çıkarken kaptanlık pazubandını takmayı unutan Hasan Ali, teknik ekibin farketmesi üzerine sahaya gönderilen kaptanlık pazubandını takmak yerine kenara atmayı tercih etti.

"ORGANİZE VE ÖRGÜTLÜ ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLEN SEVİYESİZ LİNÇ GİRİŞİMİ"

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe yönetimi, Hasan Ali'yi kulüpte istemeyen taraftarların yaptığı paylaşımlara ilişkin, "Futbol takımımızın kaptanı Hasan Ali Kaldırım'a dair yine organize ve örgütlü şekilde gerçekleştirilen seviyesiz linç girişimi de hassasiyetle takipte olduğumuz bir konudur." açıklamasını yapmıştı.

HASAN ALİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Hasan Ali Kaldırım, kaptanlık pazubandını yere attığı söylentilerine açıklık getirdi. Kolunu rahatsız ettiği için çıkarıp saha dışına bıraktığını söyleyen Hasan Ali, "Kaptanlık pazubandı maç içinde kolumu rahatsız ettiğinden çıkarıp saha dışına bıraktım ve maça devam ettim. Bu durum daha önce de birkaç kez başıma geldi. Gerek takım arkadaşlarımın gerekse kenar yönetiminin durumdan haberi vardı. Olayın aslı budur. Haberdeki diğer iddialara cevap vermeyi son derece gereksiz buluyorum." ifadelerini kullandı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri