Hanife Gürdal'dan bikinili poz

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal geçtiğimiz dönemlerde tesettürü çıkarmış birçok kesimden tepki almıştı. Sosyal medya hesabından bikinili fotoğrafını paylaştı

Zuhal Topal'ın fenomen gelin adayı, tesettürü bıraktığı için tepkilerin hedefi oldu. Gürdal gelen yorumlara kulaklarını kapattı. Bikinili fotoğrafını paylaştı

"BU KADAR GÖZE SOKMAK ÇOK GEREKSİZ"

Gelin adayı Hanife'nin takipçileri de yayımlanan fotoğrafa sessiz kalmadı. Bazı takipçileri Hanife'nin bikinili fotoğrafını beğenirken bazı takipçileri ise eleştiri yağmuruna tuttu. Gelin adayının bir takipçisi fotoğrafa, "Kapalıyken birden bire bu kadar açılmak. Açıldığını bu kadar göze sokmak. Çok gereksiz." ifadelerini kullandı. Başka bir takipçisi ise, "Çok güzelsin kimseyi umursama." ifadelerini kullandı.

ÇOK KIZDI

Geçen günlerde havuzda mayolu poz veren Hanife, bu sefer de bikiniyle fotoğraf paylaştı. Mayolu pozuna gelen yorumlara çıldıran Hanife, bikinili fotoğrafına düştüğü notla kızgınlığını dile getirdi.

"İSLAMİYETİ ÇOK GÜZEL TEMSİL ETTİM"

Sosyal medya hesabından neden başını açtığını açıklayan Hanife ayrıca eleştirilere de cevap verdi Hanife konuyla ilgili, "Bugün kendime uzunca sordum ben kimim diye. 'Ben bu giyimim ile mutlu muyum?' diye sordum. Uzunca bu kararı düşündüm. Hayat benim hayatım. Karar benim kararım. Benim ailem komple muhafazakar. Ben kötü örnek olmuyorum. Konu inancımla alakalı değil. Konu daha güzel görünmek değil. İslamiyet çok güzel temsil ettiğimi düşünüyorum. Ben sadece daha fazla tesettürlü kalamayacağımı anladıktan sonra kararımı verdim." demişti.

  

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri