Halk otobüsünde kavga! Şöför yolcuya sopayla girişti

Pendik Tavşantepe durağında otobüs bekleyen bir yolcu, otobüs şöförüne hızlı hareket etmesi yönünde söylendi ve şöför ile arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü, olay çevredeki kişilerin araya girmesi ile büyük ölçüde önlendi.

Ülke olarak gerginliğin zirve yaptığı şu kritik dönemlerde, ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Pendik-Tavşantepe metro durağında akıllara durgunluk veren bir tartışma yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, yolcusunu indiren otobüs şöförü o an durakta olan kişinin görüş açısını bozdu ve duraktaki kişi de bunun üstüne sinirlenip şöföre tepki gösterdi.

Ardından bu tartışma kısa süre içinde ağır bir kavgaya dönüştü. Otobüs şöförü elindeki sopayı aldıktan sonra, otobüste inerek tartıştığı yolcuyu dövmeye başladı.

Kavga ve sinir kat sayısı dakikalar geçtikçe arttı, yumruklaşmalar otobüsün içinde devam etti. Yolcunun kendine hakim olamaması ve şöföre, "Bekle polis çağıracağım, sakın bir yere gitme!" demesi olayın akabindeki bir başka detayı olarak göze çarptı.

Olay, kısa sürede çevredeki kişilerin önemli müdaheleleri ile yatıştırılırken, yolcunun ağzından kanlar aktığı gözüktü. (Sopa ile müdaheleye bağlı olarak)

Tartışmanın ardından ise bir hayli sinirli olan yolcu, ilk fırsatta olay yerine polis çağırdı. Ülke olarak kritik süreçten geçilen ve koronavirüs salgınıyla boğuşulan bu zamanlarda, kişilerin neden maske takmadıkları ve mesafe kurallarına uymadıkları ise merak konusu...

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri