Habertürk Para Gündem neden yok, neden yayınlanmıyor? Ebru Baki neden ekranda yok?

Habertürk TV'de hafta içi her gün ekrana gelen Para Gündem programı 23 Aralık 2022 Cuma günü yayımlanmadı. Bunun üzerine Habertürk Para Gündem neden yok, neden yayınlanmıyor? Ebru Baki neden ekranda yok 23 Aralık 2022 Cuma? sorularının yanıtları araştırılıyor.

Habertürk ekranlarının sevilen ismi ve aynı zamanda kanalın Ekonomi Müdürü Ebru Baki, hafta içi her gün "Para Gündem" programını sunmaya devam ediyor. Ancak bu sabah Para gündem programını göremeyen izleyiciler bu durumun nedenini araştırmaya başladı. Peki Habertürk Para Gündem neden yok, neden yayınlanmıyor? Ebru Baki neden ekranda yok 23 Aralık 2022 Cuma?

HABERTÜRK PARA GÜNDEM NEDEN YOK, NEDEN YAYINLANMIYOR?

Habertürk TV'de hafta içi her gün saat 09.00'da Ebru Baki'nin sunumuyla ekrana gelen Para Gündem programı 23 Aralık 2022 Cuma gününde yayımlanmadı. Program yayın akışında yer almazken Meltem Acet'in sunumuyla Haber Bülteni programı ekrana geldi.

Ebru Baki'nin izinde olduğu için programda olmadığı ifade ediliyor. Öte yandan kanaldan programın olmaması hakkında bir açıklama da yapılmadı.

EBRU BAKİ NEDEN EKRANDA YOK?

Ebru Baki'nin izinli olduğu için ekranlarda yer almadığı belirtiliyor. Ayrıca Ebru Baki'den bir açıklama gelmemesi kafa karıştırmaya devam ediyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yorum Yap
Yorumlar (11)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hayat ve Yaşam Haberleri