Hababam Sınıfı Yeniden filminin oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Yeniden

Türkiye'nin en sevilen film serilerinden biri olan Hababam Sınıfı günümüzde farklı versiyonlarla gelmeye devam ediyor. Peki Hababam Sınıfı Yeniden filminin oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Yeniden filminin konusu nedir?

Bu akşam ekrana gelecek olan Hababam Sınıfı Yeniden filmi filmseverler tarafından merak konusu oldu. İşte Hababam Sınıfı Yeniden oyuncuları kim?  

HABABAM SINIFI YENİDEN FİLMİ KONUSU

Türkiye'nin bu zamana kadar bilinen en eğlenceli sınıfı olan Hababam Sınıfı'nda bu yıl yeni öğrenciler, hocalar ve renkli karakterler büyük bir heyecan içerisinde. Çünkü Özel Çamlıca Lisesi'nde yeniden karma eğitime geçiliyor ve sınıfa yeni kız öğrenciler de dahil ediliyor. Hababam kızları ve erkekleri önce rakip, sonra müttefik oluyor. Hababamı bu macerada neler bekliyor.

HABABAM SINIFI YENİDEN OYUNCULARI

Uzun bir aradan sonra yeni maceralarla beyazperdeye gelen Hababam Sınıfı serisi kaldığı yerden sürüyor. Hababam Sınıfı Yeniden filmi oyuncu kadrosunda; Yusuf Çim, Tolga Deniz, Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Hande Katipoğlu, Sadi Celil Cengiz, Özge Özacar, Giray Altınok, Eda Özerkan, Nazlı Pınar Kaya, Sami Aksu, Irmak Aydın, Fırat Albayram, Mustafa Karaoğlu, Hasan Say, Hülya Duyar, Osman Alkaş, Deniz Yeşil Mavi, Nural Demirhan, Vural Ceylan yer alıyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri