Güngören'de Kabataş-Bağcılar seferini yapan T1 tramvayı raydan çıktı!

Güngören durağına gelen Kabataş- Bağcılar seferini yapan T1 tramvayı raydan çıktı. Seferler geçici olarak durdurulurken yolcular İETT otobüsüne yönlendirildi.

T1 Kabataş-Bağcılar seferini yapan tramvay Güngören durağında raydan çıktı. Kimsenin yaralanmadığı olayda Bağcılar yönüne seferler geçici olarak durduruldu. Durağa gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Metro ekipleri, arızanın oluştuğu yeri tespit etti. Olay yerine güvenlik şeridi çekilirken, bozulan rayla ilgili çalışma başlatıldı.

SEFERLER TEK YÖNDEN YAPILIYOR

Güvenlik ekipleri ise gelen yolcuları anonslarla İETT otobüslerine yönlendirildi. Güngören-Kabataş arasında seferler çift yönlü devam ederken, Güngören ve Bağcılar arasında seferler ise her iki yönde yapılmıyor.

METRO İSTANBUL AÇIKLAMA YAPTI

Yaşanan kaza ile ilgili Metro İstanbul yaptığı açıklamada, “T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattımızda geçici bir süre için seferlerimiz Kabataş-Güngören istasyonları arasında yapılmaktadır. Sefer yapılamayan Güngören-Bağcılar istasyonları arasında ücretsiz İETT otobüsleri ile hizmet verilmektedir. T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattımızda geçici bir süre için seferlerimiz Kabataş-Güngören istasyonları arasında yapılmaktadır" denildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Afrika ülkesi Malavi'de Freddy kasırgası binlerce can aldı! Tarihin en uzun süren kasırgası olarak kayıtlara geçti!
Sakarya'da korkunç olay! Bir hemşire boğazı kesik halde ölü bulundu!
112 acil konusunda halkımız giderek bilinçleniyor, asılsız acil çağrı oranının yüzde 80'ler oranından bu yıl 40'a geriledi

İç Haberler Haberleri