Gülin Özel, "Türkiye'de Bir İlki Gerçekleştirdik"

MHP Pendik Kadın Kolları Başkanı Gülin Özel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yoldan geçen bayanlara karanfil dağıttı.

MHP Pendik Kadın Kolları Başkanı Gülin Özel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle  yoldan geçen bayanlara karanfil dağıttı.

Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi önünde  yönetim kurulu üyeleriyle stant açarak çalışma yapan Özel gazetemizin muhabirine önemli açıklamalarda bulundu.

Özel, “8 Mart Dünya Kadınlar günün, Kadınların siyasi, ekonomik, sosyal ve kültürel alanda yaşadıkları ortak sorunların gündeme gelmesi için bir fırsattır. Eğer kadın mutluysa toplum da mutludur.” dedi.  Özel ayrıca Kadına şiddet olaylarının son bulduğu bir yıl temenni etti.

TÜRKİYE’DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Yeni ilçe binasına taşındıklarını belirten ve buradan bayanları oraya yönlendirdiklerini belirten Özel, “Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Yeni ilçe binamızda bize ayrılan yer için Kadın Kolları Başkanlığı tabelası astık. Bu anlamda ilçe başkanımız Serdar Okay’ın bayanlara vermiş olduğu desteği ve önemi görmekteyiz.  Kendisine buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.” ifadelerinde bulundu.

Haber: Yusuf SARAY

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri