Gübrenin içinden çıkan şeyi görünce şoke oldu! Çiftçinin ihbarı ekipleri harekete geçirdi

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde B.S. isimli çiftçinin aldığı gübreden insan cesedi çıktı. Cinsiyeti belirlenemeyen ceset için ekipler harekete geçti.

Alınan bilgilere göre olay Orhangazi’ye bağlı Yeniköy Mahallesi’ndeki bir çiftlikte meydana geldi. Çiftçi B.S. zeytinliği için hayvan gübresi sipariş etti. B.S. gübreyi zeytin ağaçlarının altına sermek için traktör kepçe ile çalışmaya başladıktan sonra gübreyi serperken kepçeye bir şeyin takıldığını gördü.

HEMEN JANDARMAYI ARADI

B.S. gübreyi kontrol ettiği sırada bir ceset görünce durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler zeytinlik ve ceset üzerinde çalışma yaptı.

ÖZEL EKİP GELDİ

Olaya ilişkin olarak Bursa Jandarma Komutanlığına bağlı özel bir ekip de olay yerine geldi. Zeytinlik sahibinin ifadesi alındıktan sonra İznik yolundan Yeniköy Mahallesi'ne giden yolu trafiğe kapattı.

CESEDİN CİNSİYETİ BELİRLENEMEDİ

Çürümeye yüz tutan cesedin kimliği ve cinsiyeti belirlenemezken cinayet şüphesiyle çalışma başlatıldı. Ceset üzerinde ve çevrede incelemelerin tamamlanmasının ardından ceset kesin ölüm nedeni ve kimliğinin tespiti için Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri