Gram ve çeyrek altın dönemi sona erdi! Düğün sezonu geldi! Çeyrek gram altına talep arttı!

Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte, altına olan talep arttı. Gram ve çeyrek altının fiyatlarının artmasıyla birlikte çeyrek gram altına talebin arttığı görüldü.

Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte, gelin ve damada altın takmak isteyen vatandaşlar veya düğün yapan kişiler kuyumcuya akın ediyor. Sezon açılır açılmaz, altına olan talep de arttı. Ancak yıllardır herkes tarafından tercih edilen gram ve çeyrek altın dönemi sona yaklaşıyor. Gram ve çeyrek altın fiyatlarının zirveyi görmesiyle birlikte çeyrek gram altına talebin arttığı görüldü.

"0,25 GRAM ALTINLAR TERCİH EDİLİYOR"

Kapalıçarşı esnafı Tunahan Sarı altın fiyatlarına dair önemli açıklamalarda bulundu. Tunahan Sarı "ABD Merkez Bankası’nın kararları altın fiyatlarında etkili oluyor. Şu anda bir gerileme var. Ons altın 1685 dolara kadar geriledi. Altın en düşük seviyelerinde yer alıyor. Doların değer kazanmasıyla gram altın şu anki seviyelerinde tutunuyor. Şu an yatırım için vatandaşlar gram altın ve ata lira tercih ediyor. Ayrıca düğün sezonu olmasından dolayı 0,25 gram altınlar da tercih ediliyor" ifadelerini kullandı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Finans Haberleri