Grafiti ne demek, TDK'ya göre Grafiti kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İnsanlar kendi aralarındaki konuşmaları esnasında bazen hiç duymadığımız kelimeleri telaffuz ederler Grafiti nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Grafiti ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Grafiti kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için toparladık.

Gündelik yaşantımızda bir birinden ilginç hiç duymadığımız veya çok az duyduğumuz kelime bulunur. Bunlardan bazılarının anlamı bilemeyiz. Bu sebeple bu kelime ile ilgili çeşitli araştırmalar yapılmaktadır. Grafiti ne demek? Grafiti TDK'ye göre sözlük anlamı nedir? Detayları ile düzenledik…

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi grafiti kelimesi. Peki grafiti ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre grafiti nedir, grafiti kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

GRAFİTİ NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Grafiti kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Grafiti kelimesi İngilizce kökenlidir.

TDK'ya göre grafiti kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Duvar yazısı

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Ne, Nedir Haberleri