Gözde Şeker kimdir, Nerelidir, Kaç yaşındadır, Evli mi, mesleği ve kariyeri nedir? Biyografisi

Gazeteci, televizyon haber programı sunucusu olan izleyicilerin dikkatini çekerek Gözde Şeker kimdir, Nerelidir, Kaç yaşındadır, Evli mi, mesleği ve kariyeri nedir? Diye araştırmaya başladılar. İşte Gözde Şeker'in hayat biyografisi.

Çeşitli Televizyon kanallarında sunuculuk yapan Gazeteci, televizyon haber programı sunucusu ve editör olan güzel ve başarılı sunucu izleyicilerin dikkatini çekerek internet ortamında araştırılmaya başlandı. Peki! Gözde Şeker kimdir, Nerelidir, Kaç yaşındadır, Evli mi, mesleği ve kariyeri nedir? Diye araştırmaya başladılar. İşte Gözde Şeker'in hayat biyografisi.

GÖZDE ŞEKER KİMDİR? HAYAT BİYOGRAFİSİ

1987 yılında İstanbul'da doğdu. Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi Radyo Televizyon Bölümünün ardından İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümünden mezun oldu.

Sektöre girişi lise yıllarında, 16 yaşında staja başladığı CNN Türk Ekonomi servisiyle oldu. İlerleyen yıllarda ekonomi muhabiri olarak görev yaptığı CNN Türk'te 5 yıl çalıştıktan sonra kuruluş aşamasında TRT Türk'te çalışmaya başladı. Bosna Hersek'te TRT Türk temsilciliğini kurdu, 4 yıl boyunca Bosna Hersek temsilcisi olarak görev yaptı.

Ardından aynı şekilde Tunus temsilciliğini hayata geçirip TRT Türk Tunus temsilciliği görevini yürüttü.

TRT Türk Küresel Bakış programında editörlük yaptıktan sonra Habertürk'e geçti.

Habertürk'te pek çok kuşağın sunuculuğunu üstlendi, Dış Haberler Müdürü olarak görev yaptı.

Ekim 2018'den bu yana Haber Global'de hafta sonu haberlerini sundu.

Gözde Şeker, şimdi ise, hafta içi her gece 00:00'da, gün içinde yaşanan gelişmelerin ve en son haberlerin yer aldığı Gözde Şeker ile Gece Ajansını sunuyor ve hafta içi Ana Haber bülteninin sunuculuğunu yürütüyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yorum Yap
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Biyografi Haberleri