Giresunspor 1 - 3 Fenerbahçe | MAÇ SONUCU

Süper Lig'in başlamasına bir hafta kala Fenerbahçe son hazırlık karşılaşmasına çıktı. Ligin yeni ekiplerinden Giresunspor'la karşılaşan Fenerbahçe sahadan 3-1 üstünlükle ayrıldı.

Teknik direktör Vitor Pereira'yı yeniden takımın başına getiren ve bu sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla çıkan Fenerbahçe, son hazırlık maçına ligin yeni ekiplerinden Giresunspor karşısında çıktı.

Fenerbahçe, Atilla Szalai'nin 23. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. 44. dakikada topu ağlarla buluşturan Serdar Dursun takımı Fenerbahçe'ye maçtaki 2. golü getirdi. İlk yarı sarı-lacivertlilerin 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda goller peş peşe geldi. Kötü gidişatın önüne geçmek isteyen Giresunspor, Joey Pelupessynin 60. dakika attığı golle Fenerbahçe'yi 2-1 geriden takip etti. Fakat 76. dakikada Enner Valencia'nın golüyle Fenerbahçe, sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe bu sonuçla sezon öncesi oynadığı 7 hazırlık maçında da yenilgi yüzü görmedi. Sarı lacivertliler, hazırlık maçlarından 5 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrıldı ve sezon öncesi taraftarına umut verdi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri