Geri dönüşüm konulu çalıştayda Üsküdar modeli anlatıldı

Yerel yönetimlerin çalışmalarının Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından değerlendirildiği "Sürdürülebilir Şehirler İçin Yeni Fikirler" temalı çalıştay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaarslan'ın liderliğinde AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşti.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'inde katılım gösterdiği "Sürdürülebilir Şehirler İçin Yeni Fikirler" temalı çalıştayı, Ankara'da AK Parti Genel Merkezi’nde yapıldı. Geri dönüşüm konulu çalıştay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaarslan'ın liderliğinde sürdürüldü.

Karaaslan, "Çevre konusu hayatın ta kendisidir, ortak paydamızdır. Yarınlara bırakacağımız daha yaşanabilir dünya için, ülkemiz için hepimiz tek ses, tek yürek ilerlemek zorundayız." şeklinde konuştu.

Başkan Hilmi Türkmen çalıştayda, 1 Kasım itibariyle başlanan Salı Cuma geri dönüşüm seferberliği ile günlük 45 tonlardan 90 tonlara ulaşılan başarıyı, "Dönüşümde Üsküdar Modelini" anlattı.

Tüm ülkeye örnek model olarak gösterilen proje ile elde edilen gelir ihtiyaç sahiplerine, engelli vatandaşlara ve öğrencilere hayır olarak dönecek. Başkan Türkmen, Üsküdarlı vatandaşların projeye günden güne artan desteği ile "Geri dönüşüm var, geri dönüş yok" diyerek Üsküdar'da ve tüm Türkiye'de çevre bilincinin oluşturulması için çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri