Genç Pesiad yeni sezonun startını verdi

Başkanlığını Murat Açık’ın yaptığı Genç Pesiad yeni sezonun açılışı için, Pesiad merkezinde üyeleri ve basın mensuplarıyla birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

Genç Pesiad yeni sezonun startını verdi

Başkanlığını Murat Açık’ın yaptığı Genç Pesiad yeni sezonun açılışı için, Pesiad merkezinde üyeleri ve basın mensuplarıyla birlikte kahvaltıda bir araya geldi.  22 Ekim Cumartesi günü gerçekleşen toplantıya Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği  (PESİAD)  ana kademe başkanı Ahmet Cin’de yer aldı.

Kahvaltının ardından bir konuşma gerçekleştiren Murat Açık geçen sene yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler vererek “Geçtiğimiz yıl ilk istişare toplantımızı Kıbrıs’ta gerçekleştirmiştik. Bu yıl Amerika’nın New York kentinde gerçekleştirecektik fakat, ne yazık ki ülkemizde yaşanan son gelişmeler nedeniyle lağvettik. Nihayetinde milletimizin bir hassasiyeti var… İlerleyen süreçlerde yurt dışı gezilerimiz devam edecek. İnşallah önümüzdeki  dönem yine üye sayımızı artırarak sağlam adımlarla yolumuza devam edeceğiz.  Hedefimiz bölgemiz için, genç sanayici ve işadamlarımız için faydalı çalışmalar yapabilmektir.” dedi. Ayrıca Murat Açık, toplantıya katılan Gazetecilerin “21 Ekim Dünya Gazeteciler gününü de kutlamayı ihmal etmedi.

Pesiad ana kademe başkanı Ahmet Cin’de bir konuşma gerçekleştirerek Genç Pesiad’ın faaliyetlerini beğendiklerini dile getirdi. Cin konuşmasına, genç iş adamlarına 15 Temmuz’da  hain darbe girişiminde Türkiye’de yaşatılacak senaryolardan da bahsetti. – Haber: Yusuf SARAY

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri