Gelinim Mutfakta'nın kaynanası Reyhan Yıldırım'ın yüzüne ne oldu?

Hafta içi her gün kanal d ekranlarında yayınlanan Gelinim mutfakta'da gelinler yarışıyor kaynanalar ise puan veriyor. Gelinim Mutfakta'da en çok ön plana çıkan kaynana ise Reyhan kaynana. Bugünkü programda reyhanın yüzüne ne oldu? Reyhan kaynanın yüzü neden kızardı? soruları aratılmaya başlandı.

Giyimiyle ve ilginç saç aksesuarları ile dikkat çeken Reyhan kaynananın programdaki hali dikkat çekti. Gelinim mutfakta izleyicileri Reyhan kaynanın yüzünü görünce araştırmaya başladı. Peki Rehyan kaynananın yüzüne ne oldu? Neden kızardı?

REYHAN KAYNANIN YÜZÜNE NE OLDU? NEDEN KIZARDI?

Reyhan kaynananın yaptığı açıklamada:

"Yüzüme hiç bir şey sürmedim yayından 2 saat önce böyle oldu, anlamadım. Gerçi ben bu halimle de dikkat çekiyorum" dedi

REYHAN YILDIRIM KİMDİR?

Yarışmada sürekli tartışma içerisine giren ve sivri diliyle karşısındakine zor anlar yaşatan Reyhan Hanım, şüphesiz gelinim Mutfakta yarışmasına damga vuran bir kayınvalide portresi çiziyor.

Reyhan Yıldırım, Erzincan'lı ve otoriter bir kaynana.. Ezgi Yıldırım, Elazığ doğumlu, 4 yıldır evli ve 1,5 yaşında bir çocuğu var. Kendi gelininin dik başlı olmadığını uysal ve uyumlu bir yapısı olduğunu belirten Reyhan Yıldırım, 'Hatice gibi bir gelinim olsaydı onu hemen boşatırdım' sözüyle dikkat çekmişti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri