Gazetecilerin Zafer Bayramı Coşkusu

Yağmur Çamur, Kar Kış, Yaz Güz demeden her türlü zorluğa engellemeye rağmen Haber peşinde koşan, İstanbul'un Anadolu Yakasında yayın yapan yerel ga (…)

Yağmur Çamur, Kar Kış, Yaz Güz demeden her türlü zorluğa engellemeye rağmen Haber peşinde koşan, İstanbul'un Anadolu Yakasında yayın yapan yerel gazetecileri  30 Ağustos Zafer Bayramında da görevleri başlarındaydı.

Pendik sahilinde düzenlenen program sonrasında kaymakamlık makamına apar topar koşan gazeteciler bir yandan görevlerini icra ederken bir yandan da Pendik İlçe Kaymakamı Osman Tunç ve beraberindeki protokol heyeti ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekilerek  30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusuna ortak oldu.

En Solda Bölge Gündem Gazetesi Editörü Yusuf Saray, Sağında Yeni Ses Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fahrettin Uysal, Duyuru Gazetesi Editörü Yaşar Şimşek, İstanbul Tersane Komutanı Tuğamiral Ahmet Çakır, Pendik İlçe Kaymakamı Osman Tunç, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yaman, Gerçek Bakış Gazetesi Sedat Savaş.

Not : Sıralama  Resmin en solundan başlayarak  sağa doğru yazılmıştır. Herhangi bir silsileye bağlı olarak yazılmamıştır.

Haber : Yusuf SARAY

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri