Gazeteci Kemal Özer'den Maymun Çiçeği açıklaması! "Eşcinsellerde görülmüş, meşru bir hayat sürüyorsanız korkmaya gerek yok"

Gazeteci Kemal Özer'den Maymun Çiçeği virüsünden korkan vatandaşa uyarı geldi. "Eşcinsellerde görülmüş, meşru bir hayat sürüyorsanız korkmaya gerek yok" şeklinde konuşan Özer, dikkat çekti.

Gerçek Hayat gazetesi yazarı Kemal Özer, sosyal medya ve gazetesinde yayınladığı yazılar ve fikir aktarımlarıyla okurlarına bilgi sunmaya devam ediyor. Son olarak, Türkiye'de ilk vaka tespiti yapılan Maymun Çiçeği virüsüne ilişkin açıklamada bulunan Özer, "Eşcinsellerde görülmüş, meşru bir hayat sürüyorsanız korkmaya gerek yok" ifadeleriyle dikkat çekti.

"MEŞRU BİR HAYAT SÜRÜYORSANIZ KORKMAYA GEREK YOK"

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün ardından Maymun Çiçeği virüsü de yayılmaya devam ediyor. Son olarak Türkiye'de de rastlanan vaka sonucu, vatandaşı büyük panik sardı. Bunun ardından Fahrettin Koca'dan "Koronavirüs kadar tehlikeli değil" açıklaması geldi.

Gazeteci Kemal Özer ise yayınladığı video ile, virüsün bu zamana kadar eşcinsellerde görüldüğünü yazdı. "Maymun virüsü son günlerde sadece eşcinsellerde görülmüş meşru bir hayat sürüyorsanız zaten korkacak bir şey yok" diyen Özer, tüm dikkatleri üzerine çekti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri