Gamze Özçelik kimdir? Gamze Özçelik'in tesettürlü fotoğrafları

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik Hempa Çocuk Derneğinin düzenlediği ödül törenine ilk kez tesettürlü kıyafetiyle katıldı. Özçelik'in tesettürlü görüntüleri kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İşte uzun süredir kapanmayı düşünen Gamze Özçelik'in tesettürlü görüntüleri...

Son zamanlarda adını sıkça yardım kampanyalarında duyduğumuz ve manevi anlamda değişim yaşayan Gamze Özçelik katıldığı Hempa Çocuk Derneği ödül törenine tesettürlü olarak katıldı. Törende ödül alan Özçelik'in daha önce sosyal medya paylaşımlarında birçok kez kapanmayı düşündüğünü dile getirerek takipçilerinden dua istemişti.. İşte Gamze Özçelik'in yeni tesettürlü görüntüleri...

Oyuncu 23 Nisan 2017 tarihinde Instagram'da "Alemlerin nuru, yolumuzun güneşi Efendimiz, Ya ResulAllah?.. Sevdan sevdamız, yolun yolumuzdur. Rabbim yolumuzu kolaylaştırsın, ayaklarımızı sabit kılsın. Miraç Kandilimiz hayırlara vesile olsun... ???(Dua edin canlar. Çok istiyorum.;) Ucunda rızaya bir adım daha yaklaşmak var. " paylaşımında bulundu.

                                    Gamze Özçelik'in ödül törenine katıldığı tesettürlü hali

Kurucusu olduğu dernekle tüm dünyaya yardım götüren ünlü oyuncu Gamze Özçelik, "Uzun süredir namaz kılıyorum. İman etmiş biri olarak kapanmak farz, Allah'ın emri. Kapanmam gerektiğini biliyorum, bunu inşallah başarabilirim." demişti.

GAMZE ÖZÇELİK KİMDİR?

Gamze Özçelik, 26 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Maltepe Anadolu Lisesi ve Bilgi Üniversitesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra, 1999'da Elite Model Look Ipek güzeli, 2000'de Miss Turkey 2. güzeli seçilmiş ama bir hayır defilesi dışında podyuma çıkmamış, oyunculuğa ağırlık vermiştir. Popstar isimli yarışma programında sunuculuk yapmıştır.

'Seni Seviyorum' isimli tiyatro oyununda oynadı. Arka Sokaklar isimli polisiye dizide Zeynep karakterini canlandırdı. Buzda Dans, Popstar, Türkstar gibi yarışma programlarının sunuculuğunu üstlendi ve birçok özel gecenin sunumunu yaptı. Ben Buradan Atlarım adlı yarışma programını sundu. 19 Haziran 2008 tarihinde Arka Sokaklar dizisindeki rol arkadaşı Uğur Pektaş ile Büyükada'da evlendi. Çift 2011 yılında boşandı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri