Game of Thrones hayranları çok sevinecek! House of the Dragon’un yeni fragmanı yayınlandı!

HBO, yeni bir House of the Dragon fragmanı yayınladı. Game of Thrones evreninin birkaç yüzyıl öncesini anlatacak olan dizinin fragmanı çok ses getirecek.

Game of Thrones ve Westeros hayranlarının uzun zamandır heyecanla beklediği House of the Dragon, yeni fragman ile gündeme bomba gibi düştü.

Game of Thrones evreninin birkaç yüzyıl öncesini anlatacak olan Westeros’un bu yeni yapımı, Targaryen ailesinde yaşanan önemli konulara yer verecek.

HOUSE OF THE DRAGON YENİ FRAGMANI YAYIMLANDI

Game of Thrones'dan 200 yıl öncesini konu alan dizi, Kral I. Viserys yönetimindeki Targaryen ailesinin hikayesini ele alıyor. House of the Dragon, George R. R. Martin‘in ‘Ateş ve Kan’ kitabına dayanıyor. Babalarının ölümünden sonra taht için savaşan kardeşler Aegon II ve Rhaenyra arasındaki Targaryen iç savaşı olan ‘Ejderhaların Dansı‘ çok ses getirecek.

Yeni fragman, Kral I. Viserys’in demir tahtta oturduğu Westeros’un değişken dünyasına bir bakış sağlıyor. Kral Viserys, tahtın varisini düşünürken en büyük çocuğu Prenses Rhaenyra Targaryen’e bakar. Bununla birlikte dizinin oyuncu kadrosunda Milly Alcock, Eve Best, Emily Carey, Paddy Considine, Olivia Cooke, Ryan Corr, Emma D’Arcy ve Matt Smith gibi isimler yer alıyor.

Paddy Considine, büyük bir kral olmak için mücadele eden iyi bir adam olan Kral I. Viserys Targaryen’i canlandırıyor. Matt Smith ise efsanevi mizaçlı bir savaşlı olan küçük kardeşi Prens Daemon Targaryen’i oynuyor. Bunun yanı sıra Emma D’Arcy, Viserys’in Westeros tarihindeki ilk kadın hükümdar olarak konumlanan kızı Prenses Rhaenyra Targaryen’i canlandırıyor.

Dizinin ilk gösterisi ise 21 Ağustos‘ta olacak.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Ünlü roman karakteri dizi kahramanı oluyor! Yazar Ahmet Ümit müjdeyi verdi: "Başkomiser Nevzat"ın dizisi çıkıyor!

Film ve Dizi Haberleri