Galatasaray'da Maicon bilmecesi!

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nasr'a kiraladığı Maicon'un bilmecesi sürüyor. Brezilya'lı oyuncunun bonservisini Al Nasr'a vermek isteyen sarı-kırmızılılar 3 milyon Euro talep ediyor.

Yeni sezonda TFF'nin aldığı kararla yabancı sınırı uygulanacak olan Süper Lig'de takımlar ellerindeki fazla yabancı oyuncuları elden çıkarmak istiyor. En çok yabancısı bulunan takımlardan biri olan Galatasaray'da şu an kirada olan Maicon'u elinden çıkarmak istiyor. 

Brezilya'lı stoperin bonservisini isteyen Al Nasr kulübü, Galatasaray'dan 3 milyon Euro cevabını aldı. Bunun üzerine henüz cevap vermeyen Suudi Arabistan ekibi, Galatasaray yönetimine yakın zamanda cevabını bildirecek. 

MAICON İMZA PARASI ALMAK İSTİYOR

Galatasaray'ın kontenjan sorunu yaşadığının farkında olan Maicon, bonservisini bedavaya alarak Al Nasr'dan imza parası istemeyi planlıyor. G.Saray ise 3 milyon Euro'dan vazgeçmek niyetinde değil. Ancak Maicon, Al Nasr'a satılmazsa, maaş bütçesine 2.2 milyon Euro maliyet eklenecek ve kontenjan sayısı +1 artacak. Bu da Galatasaray'ın elini hayli zayıflatıyor.

Galatasaray'a 2017-2018 sezonu öncesinde Sao Paulo'dan 8 milyon Euro'ya transfer edilen Maicon, Şubat 2019'da Al Nasr'a 1.7 milyon Euro'ya kiralanmıştı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri