Galatasaray transfere odaklandı!

Geçtiğimiz sezonu 6. sırada tamamlayan Galatasaray, istediği başarıları elde edemeden sezonu kapatmak zorunda kalmıştı. Yeni sezon için mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanan sarı-kırmızılılar, harcama limitlerinin de belirlenmesiyle transfer çalışmalarını hızlandırdı.

TFF'nin transfer sezonu için belirlediği harcama limitlerinde en yüksek limit Galatasaray için belirlendi. Geçtiğimiz sezon öncesinde üst üste 2 kez şampiyon olan sarı-kırmızılılar, 2019-2020 sezonunda ligi 6. sırada bitirdi. Başarısızlıkla geçen sezonun ardından takımda büyük değişiklikler yapmayı planlayan Teknik Direktör Fatih Terim, yeni sezonda mutlak şampiyonluk parolasına inanacak bir kadro kurmayı istiyor. 

TRANSFERLERİN 12 AĞUSTOS'A YETİŞMESİ TALİMATI

429 milyon lira ile en yüksek harcama limitine sahip olan Galatasaray, transfer çalışmalarını hızlandırdı. 

Daha önce anlaşmaya varılan, Emre Kılınç, Omar Elabdellaoui, Kerem Aktürkoğlu ve Oğulcan Çağlayan ile yakın zamanda resmi imzaların atılması bekleniyor. Fatih Terim, takımın 12 Ağustos'ta başlayacak yeni sezon hazırlıklarına transferlerin yetişmesini istiyor. 

DONK VE SERI OPERASYONU

Yeni transferlerin dışında, takımdaki mevcut oyuncular arasından anlaşmak istenilen futbolcularda bulunuyor. Ryan Donk'un sözleşmesinin bitmesi, yeni sezon öncesinde oyuncuyla imzalanacak yeni bir anlaşmayı doğurdu. Galatasaray, Donk'tan indirim yapmasını bekliyor. 

Sezon başında Fulham'dan kiralık olarak transfer edilen Seri için Fatih Terim, bu sezonda takımda tutulması gerektiği raporunu verdi. Premier Lig'e yükselen Fulham ile görüşmeleri sürdüren yönetim, Seri'yi takımda tutmaya çalışıyor. 

Takımda şu ana kadar 7 oyuncu ile yollar ayrıldı. Bu oyuncular, Selçuk İnan, Maicon, Mariano, Lemina, Andone, Nagatomo ve Onyekuru oldu.  

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri