Galatasaray transfer haberleri: Okan Buruk istedi, aslan 3 transfer için taarruza geçti!

Transferde gaza basan Galatasaray, AZ Alkmaar forması giyen Midtsjö, Midtjylland forması giyen Evander'in transferinde önemli aşama kaydederken Barcelonalı Oscar Mingueza için ise harekete geçilecek.

Teknik direktör Okan Buruk'un talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, orta saha ve defans bölgesi için harekete geçti.

BARCELONA'DAN STOPER

Sarı kırmızılı takımın Barcelona'da forma giyen stoper, Oscar Mingueza ile ilgilendiği öne sürüldü. İspanyol basının haberine göre Katalan ekibinin kadro planlamasında düşünmediği belirtilen 23 yaşındaki stoper için Galatasaray teknik heyetinin hazırlığı raporun olumlu olduğu belirtildi.

MİDTSJÖ İÇİN TEKLİF YÜKSELTİLDİ

Galatasaray'ın AZ Alkmaar'dan kadrosuna katmayı amaçladığı Norveçli orta saha oyuncusu Midtsjö için teklifini 3.2'ye kadar yükselttiği kaydedildi. Sarı kırmızılı takımın 28 yaşındaki oyuncuya 1.2 milyon Avro önereceği kaydedildi. Görüşmelerin olumlu ilerlediği belirtildi.

EVANDER İÇİN SON PAZARLIKLARI

On numara bölgesine Danimarka'da Midtjylland takımında forma giyen Evander'i transfer etmek isteyen aslanını, Brezilyalı futbolcu için 6.5 milyon Avro önerdiği iki taraf arasında son pazarlıkların yapıldığı öğrenildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Spor Haberleri