Galatasaray 3 yıldızı gözden çıkardı. İşte o isimler...

Galatasaray 3 yıldızla yolları ayırmayı planlıyor.Aslandan radikal karar!Galatasaray, Maicon, Belhanda ve Feghouli gibi yıldız isimleri gözden çıkardı.

Galatasaray 3 yıldızla yolları ayırmayı planlıyor.Aslandan radikal karar!Galatasaray, Maicon, Belhanda ve Feghouli gibi yıldız isimleri gözden çıkardı.Sarı-kırmızılılar, hem daha ucuz hem de daha potansiyelli futbolculara yönelmek için, maliyetli üç futbolcusu ile yollarını ayırabilir. İyi bir teklif gelmesi durumunda gönderilecek üç oyuncunun garanti parası toplam 9.4 milyon Euro'yu buluyor.

21. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'da bir taraftan gelecek oyuncular için heyecanlı bekleyişe geçilirken, diğer taraftan da kadrodaki mevcut isimler için izlenecek yok merak ediliyordu.

Bu noktada çok radikal kararlar alındı. Galatasaray takımı iyi bir teklif gelmesi halinde Maicon, Belhanda ve Feghouli'yi satacak. Bu oyunculardan sezon içerisinde istenen verimin alınmaması nedeniyle gelebilecek tekliflerin değerlendirilmesi kararı alındı. Böylece Cim-Bom hem transfer için kaynak oluşturacak hem de yüksek maliyetli bu oyunculardan kurtulmuş olacak. Sarı-kırmızılılar bu operasyonla bir taşta birkaç kuş vuracak.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri