Futbolcunun prematüre doğan bebeğine "Umarım oğlun corona virüsü kapar" mesajları!

Koronavirüs sürecinde antrenmanlara, 5 aylık prematüre doğan ve nefes alma güçlüğü olan bebeğini korumak adına çıkmak istemeyen Troy Deeney, kendisine gelen çirkin mesajları açıkladı...

Premier Lig'in Watford ekibinde forma giyen forvet Troy Deeney, özel durumundan dolayı bebeği için antrenmanlara salgın döneminde çıkmak istemedi diye "Umarım oğlun corona virüsü kapar!" mesajları geldiğini söyledi.

Temaslı antrenmanlara başlama kararı alan ve Haziran ayında sahalara dönme hazırlığı yapan Premier Lig'de Watford forveti Troy Deeney, 15 Mayıs'ta yaptığı çıkışla futbol gündemine damga vurmuştu.

27 bin kişinin hayatını kaybettiği İngiltere'de sosyal mesafeli antrenmanlara çıkmayı reddeden 31 yaşındaki İngiliz futbolcu, CNN International'a yaptığı açıklamada kendisine insanın kanını donduran mesajlarını geldiğini açıkladı.

OĞLUM 5 AYLIKKEN DOĞDU VE NEFES ALMAKTA ZORLANIYOR

Sosyal medyada "Umarım oğlun corona virüsü kapar" şeklinde mesajlar aldığını belirten Troy Deeney, daha önce oğlunun 5 aylıkken doğduğunu ve nefes almada zorluk çektiğini duyurmuştu.

"İnsanların attığı mesajları gördüm" diyen diyen Deeney, "Bu benim çok zor bir zaman. Eğer bunlara cevap verirsem, kötü insanların istediğini yapacağım ve daha çok üzerime gelecekler" diye konuştu.

Deeney'in dünyaya gelen oğlu, Aralık ayının son günlerinde premature olarak doğdu.

İngiltere'de 132 bin corona virüs vakası açıklanırken, son olarak duyurulan rakamlarda ise 27 bin 432 kişi hayatını kaybetti.

Deeney daha önce antrenmanlara çıkmayacağını duyurduğu açıklamasında, "Ne yapacaklar benden para mı alacaklar? Daha önce beş parasız kalmıştım bu yüzden beni etkilemez. 2021’e kadar seyircisiz oynanacağını söylüyorlar. Yani eğer stadyumda olmak taraftarlar için güvenli değilse oyuncular için neden güvenli olsun ki" ifadelerini kullandı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri