Futbolcu Emre Mor yine ifşalandı

Genç futbolcu Emre Mor sosyal medya hesaplarından tanışmak istediği kızların ifşalarına maruz magazin gündemine düşmeye devam ediyor. Emre Mor bu kezde bir fenomene mesaj atmasıyla ifşalandı..

Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı Emre Mor,sosyal medya hesabından yaptığı yazışmalarla gündeme geldi. Emre Mor ikinci sefer bir fenomene yazdığı mesajla yakalandı.

İKİNCİ KEZ İFŞA EDİLDİ

Sürekli kadınlara attığı özel mesajlarla gündeme gelen Mor yine ifşa oldu. Geçtiğimiz ay, moda yarışmasıyla ünlenen Yağmur Taktaş'a attığı mesajlarla gündeme gelen futbolcu, bu sefer de bir modele attığı mesajla olay oldu.

EMRE MOR'U ENGELLEDİ

Instagram'da 261 bin takipçisi olan bir kadına özel mesaj gönderen Emre Mor, kendisine Snapchat üzerinden ulaşmasını söyledi. Genç kadın ise kendisine gelen mesajı "Bazıları ifşalanmayı hak etti" notuyla Instagram hesabından ifşa etti. Sude isimli genç kadın, ardından Emre Mor'u Snapchat üzerinden engellediğini gösteren fotoğrafı paylaştı.

İKİ ÜNLÜ İSMİ DAHA İFŞA ETTİ

Sude isimli genç kadın, Instagram'da 4,1 milyon takipçisi bulunan sporcu Sergi Constance'nin ve şarkıcı Jason Derulo'nun da kendisine mesaj attığını söyleyerek ifşa etti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri