Futbol kulübü başkanı Murzagulov, spor spikeriyle çıplak fotoğraflarını paylaştıktan sonra böyle istifa etti

Rusya Premier Lig ekiplerinden Ufa kulübünün başkanı Rostislav Murzagulov, 28 yaşındaki spor spikeri Ulyana Trigubchak ile olan çıplak fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaştıktan sonra istifa etti. Çok ses getiren karelerin ardından kendini ''Tamamen giyinik bir başkan bulursunuz!" sözleriyle savunan başkan "Güç ve siyaset bana uymuyor.'' diyerek görevinden ayrıldığını duyurdu.

Rus ekibi Ufa'nın başkanı Rostislav Murzagulov, Instagram hesabından genç spor spikeri Ulyana Trigubchak ile çekindiği samimi pozları paylaşmasının ardından gelen tepkiler üzerine istifa etti. 

''İŞ ARIYORUM''

Ufa'da olay olan görüntülerin ardından bir gün sonra yazılı açıklama yapan Murzagulov,  "İşte bu kadar, güç ve siyaset açıkçası bana uymuyor. Uzun süredir bunu bekleyen herkesi en içten dileklerimle tebrik ediyorum. İş arıyorum, daha doğrusu hayatta yeni bir motivasyon arıyorum." diyerek kulube veda ettiğini duyurdu. 

''BU BİZİM ORTAK FİKRİMİZDİ''

Trigubchak ise ülkede büyük yankı uyandıran olaydan sonra sosyal medyada takipçi sayısını iyice artırdı.

Seksi spiker tepkilere, "Özel hayatımla ilgili konuşmaya hazır değilim ancak Rostislav bana gerçekten yakın biri" diyerek "İnsanlar birlikte fotoğraf çektirebilirler, bu bizim ortak fikrimizdi" diyerek yanıt verdi. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Dünya Haberleri