Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı! Yıllık maaşı dudak uçuklattı!

Sezon sonu Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Ferdi Kadıoğlu ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlandı. Sarı lacivertli kulüpte kalacak genç yıldız Milli takım tercihini de Türkiye'den yana kullanacak.

Sezon sonu Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, hem kulüp hem milli takım kariyeri konusunda iki kritik karar aldı. Milli takım tercihini Türkiye’den yana kullanacağı öğrenilen Kadıoğlu'nun, Fenerbahçe ile de yeni sözleşme imzalama yönünde karar aldığı öğrenildi.

5 YILLIK YENİ SÖZLEŞME

Sezon sonu sarı lacivertli kulüple sözleşmesi bitecek olan Ferdi Kadıoğlu ile yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği bildirildi. Şu anda Fenerbahçe’den yıllık 500 bin Euro maaş alan Ferdi’ye yönetimin yıllık 1 milyon 750 bin Euro garanti ücret teklif ettiği öğrenildi. Teklife olumlu geri dönüş yapan genç futbolcu ile devre arası 5 yıllık sözleşmeye imza atılacak.

MİLLİ TAKIM KARARINI VERDİ

Kanada Milli takımının teklifini kabul etmeyen Ferdi Kadıoğlu'nun, tercihini Türkiye A Milli Takımı’ndan yana kullanma kararı aldığı öğrenildi. Bu konu ile ilgili Başkan Ali Koç ile görüşme yapan yıldız oyuncu, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve TFF Milli takım sorumlusu Hamit Altıntop ile bir görüşme yapacak. Kadıoğlu’nun bu görüşmeden sonra son kararını vereceği ve Türkiye Milli takımını seçeceği ifade edildi.

 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Spor Haberleri