Fenerbahçe'den flaş transfer hamlesi! Chelsea ile sözleşmesi bitiyor

Yeni sezon planlamalarını ince eleyip sık dokuyan sarı-lacivertli ekip gözünü Ada temsilcisi Chelsea ile sözleşmesi bu yaz bitecek olan ve bir dönem Barcelona'da da oynayan Pedro'ya dikti.İspanyol yıldızın bu yaz sözleşmesini yenilemek istemediği ve Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktığı bildirildi.

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını titizlikle yürüten Fenerbahçe kulübü gözünü ada temsilcisi Chelseanin İspanyol süperstarı Pedroya çevirdi. Sarı-lacivertlilerin yoğun mesai harcadığı Pedro transferinde flaş bir gelişme yaşandı.Yıldız futbolcunun sözleşmesini yenilemek istemediği ve geçmiş dönemde Fenerbahçe ve Türkiye'de oynayan vatandaşlarının görüşlerini aldı.

Premier Lig temsilcisi Chelsea ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek İspanyol yıldız, Fenerbahçe'nin yanı sıra birkaç kulübün daha transfer gündemine girdi.Mert Çetin ve Cengiz Ünder'in formasını giydiği Roma da oyuncuyla ilgilenen kulüpler arasında. Ancak İtalyan ekibinde sürpriz bir gelişme yaşandı.

PÜRÜZLER GİDERİLEBİLİR

Sportif direktör Petrachi, tecrübeli oyuncunun derhal kadroya katılmasını isterken, başkan Pallotta ise takımdan oyuncu göndermeden transfer yapmaya karşı çıkıyor.015 yılında Barcelona'dan Chelsea'ye transfer olan Pedro, Maviler'de çıktığı 201 karşılaşmada 43 gol atarken 28 de asist yapma başarısı gösterdi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri