Fenerbahçe'de Jose Sosa yolcu görünüyor! Arjantinli isim için gelen teklifler değerlendirilecek!

Fenerbahçe'de bu sezon çıktığı maçlarda etkili bir performans ortaya koyamayan ve sakatlığı sebebiyle de birçok maçta takımının yanında olamayan Jose Sosa gözden çıkarıldı. Sarı lacivertli kulübün yöneticileri, Arjantinli yıldıza gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jose Sosa'ya devre arasında gelecek tekliflerin değerlendirilmesi yönünde karar alındı. Bu sezon oynadığı 5 maçta skor katkısı veremeyen ve son 6 maçı da sakatlığı sebebiyle kaçıran Jose Sosa'nın, yeni transferlerin ardından forma şansını az gören yönetim en azından para kazanmak ve oyuncunun maliyetinden kurtulmak istiyor. Bu nedenle Arjantinli oyuncunun satış listesine konulduğu öğrenildi.

"TRANSFERİN GERÇEKLEŞMESİNİ ÇOK İSTERİM"

Arjantin ligi ekiplerinden Estudiantes, kulübün altyapısından çıkan Jose Sosa'yı sezon başında transfer etmek istemiş ancak belirli nedenlerle bunu gerçekleştirememişti. Öte yandan Estudiantes Başkanı Martin Gorostegui, konuyla ilgili birkaç ay önce yaptığı açıklamada ise "Jose Sosa transferinin gerçekleşmesini çok isterim" ifadesini kullanmış ve şu şekilde konuşmuştu:

"SOSA'NIN DÖNMESİNİ HANGİ TARAFTAR İSTEMEZ"

"Jose Sosa kulübümüzün ölçülerine uygun bir isim. Onunla ilgili geçmişte söylentiler olmuştu. Başkan olmanın dışında bu kulübün aynı zamanda bir taraftarıyım da ve transferin gerçekleşmesini çok isterim. Sosa'nın dönmesini hangi taraftar istemez. Sosa'nın yeniden Arjantin'e dönmesi tamamen onun tercihine bağlı."

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Spor Haberleri