Fenerbahçe transferde gaz bastı! Joshua King ve Tiago Çukur resmen açıklandı

Fenerbahçe, Joshua King ile 2, Tiago Çukur ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Transfer döneminin hızlı takımlarından olan Fenerbahçe, peş peşe iki transferi açıkladı. Sarı lacivertliler, Norveçli futbolcu Joshua King’i 2 yıllığına kadrosuna kattığına açıkladı.

Sarı lacivertliden yapılan açıklamada," Kulübümüz, Norveçli futbolcu Joshua King’i 2 yıllığına kadrosuna kattı. Joshua King 2022-23 ve 2023-24 sezonlarında Sarı Lacivertli formayı terletecek. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imzada Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki de hazır bulundu. Joshua King’e ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz." denildi.

TİAGO ÇUKUR'DAN 4 YILLIK İMZA

İngiltere'nin Watford takımında forma giyen 19 yaşındaki milli futbolcu Tiago Çukur'un transferi de açıklandı. Sarı lacivertliler, 4 yıllık sözleşme imzalandığını duyurduğu oyuncunun transferini şu ifadelerle duyurdu:

"Fenerbahçemiz, 19 yaşındaki genç forvet Tiago Çukur ile anlaşmaya vardı. Milli oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalandı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imzada Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki de hazır bulundu. Tiago Çukur’a ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz."

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Spor Haberleri