Fenerbahçe taraftarlarından beIN SPORTS'a iptal talebi!

TFF'nin bugün açıkladığı harcama limitlerine taraftarlar tepki yağdırdı. Harcama limitlerinden en çok rahatsız olan kulüplerden birisi Fenerbahçe oldu. Taraftarlar, sosyal medya üzerinden #beinsportsiptal etiketiyle tepkilerini gösterdi.

Türkiye'de transfer sezonunun resmen başlamasıyla harcama limitleri merakla bekleniyordu. Harcama limitlerinin açıklanmasının ardından taraftarlar sosyal medyada bu limitlere büyük tepki gösterdi. Özellikle Fenerbahçe taraftarları, #beinsportsiptal etiketiyle Twitter üzerinden yayıncı kuruluşla olan üyeliklerini sonlandırma çağrısı yaptı. 

Harcama limiti en yüksek olan takım Galatasaray olurken, en düşük limiti olan kulüp ise Kayserispor oldu.

TFF tarafından yapılan açıklamada harcama limiti en yüksek takımlar sırasıyla Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Başakşehir, Gaziantep FK ve Trabzonspor oldu.

FENERBAHÇE TARAFTARLARINDAN İPTAL ÇAĞRISI

Fenerbahçe'nin en büyük taraftar gruplarından birisi olan "12 Numara" sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla beIN SPORTS üyeliklerinin iptali için çağrıda bulundu. 

Örnek iptal dilekçesini hazırlayacaklarını belirten taraftar grubu, iptal çağrısını bu görselle duyurdu:

Kısa sürede bütün taraftarlara ulaşan iptal çağrısı, Twitter'da #beinsportsiptal etiketiyle gündem oldu. 

Şu ana kadar #beinsportsiptal etiketi altında 130 bine yakın tweet atıldı. 30 bine yakın taraftarın ise beIN SPORTS üyeliklerini iptal ettikleri söyleniyor.

FENERBAHÇE YÖNETİMİNDEN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

TFF'nin transfer döneminin resmen başlamasıyla birlikte ilan ettiği harcama limitleri, kamuoyunda oldukça tepkiyle karşılandı. Fenerbahçe için öngörülen limitin az olduğuna dikkat çeken taraftarlar sosyal medyada "beinsportsiptal" etiketiyle bir kampanya başlattı. Fenerbahçe yönetimi ise internet sitesinden konuyla ilgili açıklama yaptı. 

İşte o açıklama:

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri