Fenerbahçe taraftarları TFF'nin Riva'daki binasına yürüyecek

Fenerbahçe taraftarları sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla, bugün saat 15.00'da TFF'nin Riva'da bulunan binasına yürüyüş düzenleyeceklerini belirtti.

Türk futbolunda son zamanların en gergin dönemlerinden birini yaşarken, ligdeki birçok takımın başkanı, hocası, futbolcuları ve taraftarları her hafta yaşanan hakem hatalarını eleştiriyor. 

Fenerbahçe taraftarları 'Ya Adalet, Ya Kıyamet!' başlığı altında bir açıklama yayınladı ve bugün için, TFF'nin Riva'daki binasına yürüme kararı aldı.

Yazılı olarak yapılan açıklamada, "Son haftalarda Fenerbahçemize karşı MHK ve TFF eliyle düzenlenen operasyonların ardından, bu açıklamayı yapmak bizim için artık bir zorunluluk haline gelmiştir. Sadece Fenerbahçe'nin aleyhine olduğunda işleyen kurallar, Fenerbahçe'ye göre verilen/verilmeyen penaltılar, gösterilen/gösterilmeyen kartlar ve VAR sisteminin kullanılış şekli tüm Türkiye'nin malumu ile son olarak Fenerbahçemizin; Alanyaspor ile oynadığı karşılaşmada 'birileri' tarafından sahadaki hakem sıfatıyla görevlendirilen şahsın eliyle bariz şekilde doğranması bardağı taşıran son damla olmuştur. Bulunduğumuz nokta itibariyle, Genç Fenerbahçeliler olarak; 30 milyon Fenerbahçe taraftarının sesi olmak artık 'boynumuzun borcu' haline gelmiştir. Zaman, kirli ellerin Fenerbahçemizin üzerinde oynadığı oyunları bozmak amacıyla yumruğumuzu masaya vurma zamanıdır. Haftalardır hatta aylardır perde arkasında ve masa başlarında oynanan oyunlara yapılan pazarlıklara ve algı operasyonlarına karşı 'Dur demek için' büyük Fenerbahçe taraftarını 'sevgi eylem gerektirir' parolasıyla elini taşın altına koymaya davet ediyoruz. Sosyal medyanın bizim için amaç değil araç olarak kullanıldığını tüm taraftarlarımıza hatırlatmak isteriz. Bu yüzden Fenerbahçemizi kurtarmak için atılacak tweetlerden çok daha fazlasına ihiyacımız olduğunu belirtmek isteriz. 'Bu savaş Fenerbahçe'yi kurtarma savaşıdır.'" ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe'nin diğer taraftar grupları da yaptıkları çağrı ile taraftarları yürüyüşe davet etti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri