Fenerbahçe Kırklarelispor maçının ilk 11'leri belli oldu!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Fenerbahçe, TFF 2. Lig ekibi GMG Kırklarelispor'u ağırlayacak. Turun ilk ayağında sarı lacivertli ekip, rakibini deplasmanda 3-0 mağlup ederek yarı final için büyük avantaj sağlamıştı. Maç öncesi ilk 11'ler belli oldu.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında, TFF 2. Lig ekiplerinden GMG Kırklarelispor'u ağırlayacak. Maçı hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Osman Gökhan Bilir yapacak. VAR hakemi Özgür Yankaya, AVAR ise Yiğit Arslan.

FENERBAHÇE KIRKLARELİSPOR MAÇININ İLK 11'LERİ

Fenerbahçe: Harun, Deniz, Rami, Falette, Murat, Tolgay, Mehmet, Tolga, Ferdi, Zajc, Mevlüt

Kırklarelispor: İbrahim, Davut, Müslüm, İbrahim Sürgülü, Bahadır, Emre, Yüksel, Emre Balkı, Caner, Mert, Hacı Ömer

Kupada sırasıyla Tarsus İdmanyurdu, İstanbulspor ve Hes Kablo Kayserispor'u eleyerek çeyrek finale gelen sarı-lacivertliler, eşleşmenin ilk ayağında deplasmanda rakibini 3-0 ile geçmişti.

Bu sezon kupanın sürpriz takımı GMG Kırklarelispor ise Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, Gaziantep FK ve Medipol Başakşehir'i elemeyi başardı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, bu maçta Süper Lig'de az forma şansı bulan oyuncularını oynatması bekleniyor.

FENERBAHÇE KIRKLARELİSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

20.30'da başlayacak karşılaşma, A Spor'dan naklen yayınlanacak.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri