Fenerbahçe hükmen mağlup mu oldu? İşte Olaylı FB BJK derbinin cezası!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş müsabakasında çıkan olaylar nedeniyle tatil edimesinden sonra gözler TFF'den gelecek cezaya çevrilmişti. TFF'nin kararı bugün açıklaması beklenirken, Fenerbahçeli taraftalar Beşiktaş maçında Fenerbahçe hükmen mağlup

Ülker Stadyumu'nda 19 Nisan Perşembe akşamı Fenerbahçe ile Beşiktaş futbol takımları arasında oynanan ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kafasının yarılması ve çıkan olaylar nedeniyle hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilmişti. Olayların ardından Emniyet tarafından olaylarla ilgili soruşturma başlatılırken gözler Türkiye Futbol Federasyonu TFF çevrilmişti.

Fenerbahçe hükmen mağlup mu oldu? İşte Olaylı FB BJK derbinin cezası!

Türkiye Futbol Federasyonu, saha olayları nedeniyle tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili kararını açıkladı.

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu 19 Nisan’da saha olayları nedeniyle hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili kararını bugün açıkladı.
 
Yönetim kurulunun, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapacağı kritik toplantı saat 13.00’te başladı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve 57. dakikada tatil edilen derbinin kararı açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), olaylı derbi ile ilgili kararını verdi. TFF, 57. dakikada tatil edilen derbi için kaldığı yerden seyircisiz oynanacağı açıklandı.

  Tüm detaylarıyla masaya yatırılacak
 

Hakem ve temsilci raporlarının yanı sıra yayın kuruluş görüntülerini tüm detaylarıyla masaya yatıracak olan TFF Yönetim Kurulu’nun alacağı karara göre derbinin akıbeti netlik kazanacak.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ilk cezası belli oldu

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili soruşturma kapsamında, Şenol Güneş, Tolga Zengin, Caner Erkin ve Quaresma mağdur sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

Yaşanan olaylar nedeniyle hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen Fenerbahçe - Beşiktaş derbisiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile futbolcular Tolga Zengin, Caner Erkin ve Ricardo Quaresma mağdur sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş müsabakasında Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan maçın 57. dakikasında çıkan ve  tatil edilmesine neden olan olaylarla ilgili soruşturma sürüyor.

Savcılık, Şenol Güneş’in de başından yaralandığı saha olaylarıyla ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında Şenol Güneş, Tolga Zengin, Caner Erkin ile Ricardo Quaresma’yı mağdur sıfatıyla ifadeye çağırdı. Bu kişilerin ifadelerinin emniyette alacağı belirtildi.

Güneş, Zengin, Erkin ve Quaresma’nın ifadelerinin Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası Spor Güvenliği Şubesi Müdürlüğünce alınabileceği öğrenildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri